Disclaimer

Disclaimer

Voor alle producten op deze site gelden algemene leveringsvoorwaarden.

Hoewel wij trachten alle informatie correct en actueel te houden kan het in enkele gevallen voorkomen dat informatie verouderd of incorrect is. Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op deze site aangeboden informatie en of afbeeldingen.

Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

Door sharponderdelen verzonden informatie via  e-mail is uitsluitend bestemd voor de e-mail geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. sharponderdelen staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Wij zijn niet aansprakelijk voor door derden op deze website geplaatste informatie. Voor vragen en opmerkingen kan contact opgenomen worden met de webmaster: e-mail: webmaster@sharponderdelen.nl

contact

Winkelwagen
Scroll naar boven